søndag 25. september 2011

Herlig ferie

Hei igjen alle bloggvenner! Vi har i det siste vært på en aldri så liten ferie i herlige Tyrkia siden sist. Det har vært rekreasjon med stoooor R. Med sol og sommer friskt i minnet er vi klar for heftige høst og vintermånder. Jeg er definitivt et sommermenneske. Jeg er glad for de fire årstider, men stemmer mest for sol og varme.


Lille M badet hele dagen og ville at jeg skulle knipse noen bilder av henne mens hun hoppet fra bassengkanten. Hvis lykke kan beskrives som is og bading, ville hun vært den lykkeligste jenta der.

Jeg var jo veldig lykkelig jeg også da. Her er jeg sammen på parachutetur med en liten venninne i reisefølget vårt. Det var en fantastisk opplevelse og være i Tyrkia, og det har definitivt gitt mersmak. Dit vil jeg tilbake om ikke lenge til.

2 kommentarer:

  1. Herlige bilder! Ser ut som en deilig ferie!

    SvarSlett
  2. vesla mi også er lyklist når hun bader tror jeg - det gjør ikke noe om vannet er blitt litt kaldere.
    Deilig å ha ferie - det hjelper nemlig ikke å ha det varmt og godt HELE sommeren - hvis man ikke har tid til å nyte det - og jeg må få mannen min til å reise BORT for at det skal bli ferie på han også!! FINE bilder = FIn ferie!!

    SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!