mandag 28. februar 2011

Kongletre


Jeg har over lengere tid vært på jakt etter lerketre kvister. Nesten alle trærne jeg har gått forbi har vært ribbet for kvister nederst sånn at det så og si er umulig å få tak i noen. Og mange av trærne står plassert sånn at man får dårlig samvittighet for å knekke av kvister.


Jeg skal ikke si så mye om hvor vi fant disse kvistene som står hos oss. He he, det får bli en trygt bevart hemmelighet.  Lysestaken er forresten kjøpt på Shabby i Oslo, som er nå en nedlagt butikk. Det er synd, for jeg elsket å spasere opp til Frogner de gangene jeg var i Oslo. Er på jakt etter nytt favorittsted innen interiør i Oslo. Er det noen som har noen tips?


I dag jeg svømmehud mellom tærne etter å ha tilbrakt fem timer i klorvann sammen med ungene. Jeg har løpt opp trapper hele dagen, sklidd ned lange vannsklier, badet i høye bølger, fulgt strømmen rundt og rundt. Nå kjenner jeg at jeg er sliten, og snart klar for å legge meg. Fin kveld videre til dere som titter innom. :-)

søndag 27. februar 2011

Sofa stoler

Her er to stoler satt sammen til å bli en sofa. Jeg liker sånne fleksible møbler for da skal det så lite til for å gjøre en forandring. Disse to stolene kjøpte vi for et år siden og de kaller vi for "lese og kose" stolene. Her slenger vi oss på ettermiddagene med en god bok eller en avis med bena krøllet opp.

Jeg sitter her med en litt mørbanket kropp etter en helg på snowboard. Jeg har hatt det veldig morsomt, men det blir litt knall og fall. Man må jo tør å leve litt på kanten for å ha det spennende og gøy.

Stor klem fra Minmill

fredag 25. februar 2011

Lenge siden ja


Jeg er glad i sko. Jeg tenkte dette kunne bli tema i første innlegget. Det er lenge siden siste blogginnlegg nå og sånn blir det noen ganger. Sko er noe som kan løfte et antrekk og sko er også fine å stille ut i interiøret. :-))

Siste tilskudd på skofronten er disse høyhelte lekkerbisknene fra Laura Bellariva. De er definitivt ikke hverdagssko. De kan brukes til både kjole og jeans. Så når jeg ikke går med dem, kan de få lov å stå og pynte opp loftstrappen.

Dette hjørnet i trappen er liksom helt mitt føler jeg. Her er både kjole og sko.

Ha en god helg alle blogglesere. I dag suser vi opp til fjells igjen. Godeste Minmill har hevet seg på snowboard bølgen og gleder seg til å suse over nysnøen som har kommet i løpet av uken.