torsdag 1. desember 2011

Vitrineskapet


Heisann! Her er vitrineskapet i dagslys. Jeg er veldig fornøyd med resultatet etter at jeg malte skapet hvitt. Perlehjerter fra H&C er festet på glassdørene. Mannen min synes ikke noe om sånt, men jeg kan trøste han med at de kun skal henge der som julepynt. Jeg skrev litt i går om at dilldall skal ut, men litt dilldall må vi beholde, iallefall i julen.


Nå mangler jeg bare noen knotter til å ha på skuffene på skapet. Jeg vet ikke helt hvilken type knotter jeg skal ha, men det kommer vel an på hva jeg kommer over på min ferd.

Dere jenter! Jeg er enda i tenkeboksen vedr. giveawayen jeg skal ha. Jeg må bare finne ut hva jeg skal lodde ut. Det må jo være noe ordentlige saker.

I skrivende stund er jeg i Stavanger. Vi skal ha julebord i kveld med en gruppe kollegaer fra Vestlandet. Det blir sikkert gøy.

11 kommentarer:

 1. Hei:)Ja vitrineskapet ditt ble rå lekkert!Kos deg på julebord ikveld:))klem

  SvarSlett
 2. Hej!

  Superfint. Ni ser ut att ha det riktigt julfint.

  Kram

  SvarSlett
 3. Elsker skapet ditt! Vakkert! Har slike hjerter på mitt skap også bare i hvite, og det er kun julepynt her det også :)

  Ha en fin 1 Desember!

  Klem Lene

  SvarSlett
 4. Mm så fint vitrinskåpet blev! Härliga pärlhjärtan på dörrarna med...

  SvarSlett
 5. Se der ja!! Knallfint:))) Flinke deg, du så potensialet og holdt ut.
  Klem

  SvarSlett
 6. Heisnn MINMILL
  Koselig å ha deg på "besøk" igjen, da! jeg har faktisk også vært innom deg, uten å kommentere....uhørt!! he he
  Lyst og fint hos deg, men da må det være ryddig hele tiden, og det er det ikke alltid hos meg, kremt!!
  (strikketøy og garn liggende all over.....)
  Vi sees.
  Kos deg på julebord i kveld.

  SvarSlett
 7. Flott skap, og ekstra fint med hjertene hengendes;)

  SvarSlett
 8. Du sier at mannen ikke likte perlehjertene og det har jeg lurt på mer enn en gang....hva synes mennene i de hjemmene det blogges fra der huset er fylt av engler, perler, småblomstret rosa dill og dall, lys, blonder, gamle ting og "skrot" fra loppemarkeder osv.

  Min mann hadde i alle fall ikke orket å bo i et overfylt hjem, ikke jeg heller for den saks skyld. Jammen godt at vi mennesker er forskjellige.

  Håper festen i Stavanger er god.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!