mandag 12. desember 2011

Liten soveroms oppfriskning


Hei igjen dere! Jeg har vært litt busy i det siste. Her skjer det mye, så bloggingen blir skjøvet til side. Men hvem har det vel ikke slik i disse hektiske juletider. Det er ikke mange som hadde lyst til å være med på å vinne rabattkort fra Vistaprint (ref innlegget under). Jeg har glemt å sette en frist, men det skal jeg fikse på.

Hjemme har vi et soverom som er helt ute av dato, og det er meg og mannen sitt soverom. Vi er jo ikke så mye der inne bortsett fra når vi skal sove, så det er lett å glemme dette rommet. Jeg tror jeg fikk inspirasjon til å begynne med vårt eget da NIB hadde soveromskonkurranse. Jeg gikk ned og åpnet døren til vårt soverom og måtte konstatere at det var et trist syn som møtte meg.

Nææææh, Minmill, sa jeg strengt til meg selv, her må det gjøres noe. Lampen "rusty" fra Hviit skal henge i taket. Putene med & tegn fra H&M skal skape litt grafisk sus. Det er ikke helt ferdig enda, så foreløpig viser jeg bare noen nærbilder av tingene som skal gjøre det litt mer koselig der inne.


Love hjerte hører vel hjemme på et soverom :-))) Jeg skal vise dere mer når det er ferdig. :-)

Ha en fin mandag alle som er innom og legg gjerne igjen noen ord. Det synes jeg er så koselig.

4 kommentarer:

 1. Akurat DER er jeg også nå..på SOVEROMMET! Vi har bodd i Hønsehuset i over 4år , og på et babyblått soverom, har vår seng stått..alene. Gleder meg til å følge din vei mot det optimale soverommet! Her er gulv og vegger malt, ny seng montert og ønskeliste til jul delt ut. Når tredje og siste barnet(!) nå er over babystadiet, trenger vi å prioritere oss selv igjen. Det er vel lov..

  SvarSlett
 2. Det er ofte et rom som kan gå i "glemmeboka". Og det gjelder her også. Er ikke gjort veldig mye ut av soverommet, men det er et rom jeg gjerne kunne tenkt meg å gjort mer av. Så innen 2012 er over skal det være et rom jeg er virkelig stolt av. :) Gleder meg til å se hvordan soverommet deres kommer til å bli seende ut. Kanskje jeg får noen bra tips eller spennende inspirasjon :)

  Ønsker deg en flott start på uken
  Klem Jane

  SvarSlett
 3. Ja det er ofte et rom som blir lagt på vent..Vi har akkurat pusset opp soverommet vårt og det var en sann glede.Nå legger jeg meg tidligere på kvelden også:)Gleder meg til og se det ferdige resultatet:O))klem

  SvarSlett
 4. ÅHHHH vilka fina bilder:) Jag gillar verkligen din blogg..bra inspiration.
  Jag önskar en skön vecka.

  LOVE Maria på inredningsvis.se

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!