fredag 28. november 2008

Stoff himmelen

Trodde jeg skulle besvime da jeg oppdaget denne nettsiden. Fikk skikkelig kick og begynte nesten å hyperventilere. Skulle egentlig gått og lagt meg for lenge siden, men denne siden gjorde at jeg ble sittende på badegulvet og blogge (fordi varmekablene var så deilige å sitte på) For et eldorado av mønstere og deilig inspirasjon. Det er ikke mulig tenkte jeg.

Er det noe problem å skaffe stilig stoff. Nei, ikke etter dette. Sjekk linken. Volksfaden










Den siste her ble en av favorittene (også de gule og oransje eplene)
Klemz ...............................................................

8 kommentarer:

 1. Hei!
  Enig stoffene var jaggu verdt å kikke på gitt. De var veldig fine de to siste. Helt etter min smak ihvertfall. Hilsen Drops:-)

  SvarSlett
 2. Hei igjen.
  Du var innom min datters blogg. Har du besøkt meg og? Ninasdrops.blogspot.com .Så jo nå at Lucie ligger øverst på profilen min. Er litt ny i gamet jeg skjønner du. Hilsen meg.

  SvarSlett
 3. Ja thi hi!
  Bra jeg fant det ut da så kan du titte innom. Har valgt å ikke vise hennes blogg på min profil side, da hennes lå først. Dette var alt fra meg i dag:-)Bra vi fant ut av det.

  SvarSlett
 4. Ja dette ser definitivt ut som stoffhimmelen :)Jeg fikk også hjertebank og takk for tipset!!
  Ser at dere var i Oslo i helgen..
  Det tar sin tid å gå i butikker og noen av butikkene ligger veldig spredt også..Men håper dere koste dere..Jeg kjøper også mange småting til huset, men har bestemt meg for å prøve en pause i denne småhandlingen min..Men nå reiser jeg til København om en uke så jeg tror det er best å vente med mitt "nye liv" til etter den turen hihi!! Ha en fin mandag :)

  SvarSlett
 5. Hehe ja det kan du si. Jeg hadde nok aldri kjøpt et svart juletre om det ikke hadde vært for at vi så et på Skeidar, som var pyntet. Overraskende nok var det utrolig lekkert! :) Ser egentlig ut som om det er mørkegrønt.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Hei igjen :o)

  Så koselig at du la igjen noen ord inne hos meg!Har deg på bloggrollen min så jeg ikke skal gå glipp av noen av dine innlegg, liker både den "nye og gamle" bloggen din veldig godt...Ser at vi har en lidenskap for tekstiler begge to :o)

  Ønsker deg fine dager,
  Klem

  SvarSlett
 7. Hi hi, bloggings på badegulvet:-D Du vet å kose deg. Kule mønstre!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!