lørdag 30. juni 2012

Soverommet

Hei igjen. Lenge siden sist. Jeg har hatt en laaaang pause nå. Sikkert nødvendig for meg. Men bloggen har aldri vært død, det har bare sett sånn ut. :-)

Jeg har kost meg med alle andres inspirerende blogger. Jeg er helt avhenig av inspirasjon fra andre bloggere for å få ideer til hvordan jeg skal ha det hjemme.

Tidligere i år fikk soverommet en liten makeover. Jeg laget hylle til å ha over sengen. Siden vi har det minste soverommmet i huset, så har vi ikke plass til nattbord. Hyllen fungerer som avlastning for bøker, blader, mobiltelefoner. Hyllen er laget av hobbyplate 17x200cm som jeg fikk hjelp til å kutte til hos byggsenteret. Knektene er fra Ikea. Hylle og knekter ble malt hvitt etterpå. Til og med skruene fikk en dasj hvitmaling etter at hyllene ble skrudd opp. 


Lampen er kjøpt hos Hviit, sengetøyet er fra Ellos, sengelamper fra Ikea.


Kvasten oppi vasen er tørket krydderplante fra hagen, lurer på om det er estragon. 

7 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake!
  Og et veldig fint soverom :)
  Ha en fortsatt god helg.
  Hei fra Eva

  SvarSlett
 2. Så herlig med en oppdatering her på bloggen din! Det har vært savnet! :) Soverommet har blitt knallfint! Likte godt sengetøyet jeg. Det kunne jeg tenkt meg! Håper på flere oppdateringer og ønsker deg deilige sommerdager! //Lill Therese

  SvarSlett
 3. Så fint soverom- lekkert med den lampen i taket- og hyggelig å høre fra deg igjen- skjønner godt at man trenger en pause iblant- det skal jo være gøy å blogge;)

  SvarSlett
 4. Så herlig med et innelegg fra den kanten, har savnet det...

  ser vi har skaffet oss samme lampen fra Hviit! Lekkert soverom...

  klem

  SvarSlett
 5. Å herlighet så kjekt med innlegg igjen her hos deg :)
  Har savnet deg og tenkte på deg om det var håp for noen ord her igjen, da jeg oppdaget deg på Instagram! (Stemte det ;)
  Så nydelig soverom og bad dere har stelt i stand...
  Håper du har det bra og ønsker deg en fin sommer :)
  Jeg legger ut innlegg, men blir dårlig med bloggrunder neste ukene.
  Så ha det bra!
  Sommerklem May Helen

  SvarSlett
 6. Åj så fint! Jeg hadde tenkt å snekre sammen en sengegavl med plass til bilder, lys osv oppå. Men her fikk jeg nye ideer. Med min tålmodighet passer det bedre å bare hive opp ei hylle. Er det lov å ''stjele''? ;)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!