tirsdag 13. desember 2011

Julepynt fra barnehender

Vi mammaer kan være skikkelig heldige når barna kommer hjem med julepynt de har laget. Jeg har blant annet fått mange dorullnisser, julekort, piperenser hjerter i år. Det er søtt og sjarmerende, skjevt og løst, men jeg blir glad uansett. De stråler i øynene når de gir det og jeg tar imot det med glede. Minstejenta mi kom hjem med denne lekre kransen her om dagen.


Kransen er skikkelig nydelig med fine perler og små kongler festet med ståltråd. Nå har kransen har fått hedersplassen på peisen i stuen vår. Fin???

mandag 12. desember 2011

Liten soveroms oppfriskning


Hei igjen dere! Jeg har vært litt busy i det siste. Her skjer det mye, så bloggingen blir skjøvet til side. Men hvem har det vel ikke slik i disse hektiske juletider. Det er ikke mange som hadde lyst til å være med på å vinne rabattkort fra Vistaprint (ref innlegget under). Jeg har glemt å sette en frist, men det skal jeg fikse på.

Hjemme har vi et soverom som er helt ute av dato, og det er meg og mannen sitt soverom. Vi er jo ikke så mye der inne bortsett fra når vi skal sove, så det er lett å glemme dette rommet. Jeg tror jeg fikk inspirasjon til å begynne med vårt eget da NIB hadde soveromskonkurranse. Jeg gikk ned og åpnet døren til vårt soverom og måtte konstatere at det var et trist syn som møtte meg.

Nææææh, Minmill, sa jeg strengt til meg selv, her må det gjøres noe. Lampen "rusty" fra Hviit skal henge i taket. Putene med & tegn fra H&M skal skape litt grafisk sus. Det er ikke helt ferdig enda, så foreløpig viser jeg bare noen nærbilder av tingene som skal gjøre det litt mer koselig der inne.


Love hjerte hører vel hjemme på et soverom :-))) Jeg skal vise dere mer når det er ferdig. :-)

Ha en fin mandag alle som er innom og legg gjerne igjen noen ord. Det synes jeg er så koselig.

onsdag 7. desember 2011

Krus med bilde og utlodning

Butikkene bugner av lekre ting å få kjøpt nå før jul. De verste julegavene, er de man ikke aner hva man skal gi. Jeg har allerede vært ute og handlet nesten alle julegavene, men har noen stykker igjen.

Vistaprint kom til meg og jeg falt for det de hadde å tilby. Personifiserte krus. Her kan du trikse så mye du vil med ett eller flere bilder. Her har jeg laget et krus med bilde av min lille M. Mon tro om hun blir glad for å få et slikt krus i julegave? Jeg vet at hun ikke leser bloggen min, så derfor tør jeg avsløre pakken hennes.

..... hva med et krus med din bokstav på. Jeg synes denne ble lik de kule krusene som selges via DesignLetters, uten hank. Her kan du få et bokstav krus med hank til en billigere penge. Jeg er jo superfan av bokstavting i hvitt/svart for tiden.

Det er fint mulig å ha på firmalogo og bruke som giveaway til kunder og forretningsforbindelser.

Jeg har fått et rabattkort fra Vistaprint som jeg kan gi bort her på bloggen dersom du er interessert i å prøve denne geniale gaveideen. Reglene er som følger:

1 lodd = kommentar til dette innlegget
2 lodd = legg deg til som følger av bloggen
4 lodd = linke til innlegget på din egen blogg (bruk et eller begge bildene fra dette innlegget)

Totalt 8 lodd tilsammen er mulig.



fredag 2. desember 2011

Enkelt


Bokputen har jeg hele tiden hatt på liggende på toppen av sofakanten. Men hvorfor må den ligge der hele tiden? Jeg er inne i en forandringsperiode og alt flyttes på i hele huset for tiden. Jeg ønsker det enkelt, men likevel fint. :-) Julepynten er en vimpelrekke av lin/bokstavtrykk jeg lagde i fjor.

Takk for kommentarer i går alle gode bloggejenter. Jeg gleder meg allerede til å komme på gjenbesøk hos dere. :-))))

torsdag 1. desember 2011

Vitrineskapet


Heisann! Her er vitrineskapet i dagslys. Jeg er veldig fornøyd med resultatet etter at jeg malte skapet hvitt. Perlehjerter fra H&C er festet på glassdørene. Mannen min synes ikke noe om sånt, men jeg kan trøste han med at de kun skal henge der som julepynt. Jeg skrev litt i går om at dilldall skal ut, men litt dilldall må vi beholde, iallefall i julen.


Nå mangler jeg bare noen knotter til å ha på skuffene på skapet. Jeg vet ikke helt hvilken type knotter jeg skal ha, men det kommer vel an på hva jeg kommer over på min ferd.

Dere jenter! Jeg er enda i tenkeboksen vedr. giveawayen jeg skal ha. Jeg må bare finne ut hva jeg skal lodde ut. Det må jo være noe ordentlige saker.

I skrivende stund er jeg i Stavanger. Vi skal ha julebord i kveld med en gruppe kollegaer fra Vestlandet. Det blir sikkert gøy.