torsdag 25. desember 2008

Jule blogg


Mine jule og nyttårsantrekk. Det går i lilla og aubergine på meg i år. Dette er en fargeR jeg liker å kle meg i, kanskje spesielt i julen....


Fikk laget noen Sara Bernard kaker i siste liten, dette etter inspirasjon av Fryd og Design sin blogg. Har smakt dem før, og de er kjempegode. Det skal et sjokoladetrekk på utsiden, men det var ikke ferdig da bildet ble tatt.....




Pepperkakehuset ble "snekret" og pyntet lille julaften, sånn i siste liten. De små frøknene var kreative synes jeg. De tok en takside hver, og jeg kan jo se hvem som har pyntet hvilken.....
Delfiakake må jeg bare lage. Alle andre synes kaken er nesten kvalmende, men det er jo bare å ikke spise for mye.....

Juletreet i pyntet utgave.....




Litt knekk med havregryn er noe som de små liker å knaske på i julen..... Husker min far alltid laget det til oss.



Til slutt et julebilde av kjolepyntede småfrøkner. Bildet er tatt på morgenen julaften før vi skal på julegrøt til familien....
HAPPY ROMJUL...

torsdag 18. desember 2008

Brunt og hvitt

I disse søte juletider handler det veldig mye om julepynt. Har vært i kassen på loftet og fisket fram noe av den "gamle" julepynten. Blir litt overrasket over hvor fort man skifter mening om hvordan tingene skal være. Nå vil jeg helst ha mye farger. Før skulle det helst være så fargeløst som mulig. Men disse brune og hvite dingsene skal være med fremdeles......

Disse to frøknenen får lov å tilbringe julen på peishylla. De trives i varmen......

Disse to hvite engledamene får lov til å stå å hilse folk velkommen i entreen.....

Naturstjernen kjøpte jeg for iallefall åtte år siden, og jeg er like glad i den enda.......

Velourhjerte som ble med meg hjem fra Oslo.......

Filthjerter som skal pryde kjøkkenvinduet.......
Ha en fin blogg dag :)

onsdag 17. desember 2008

Mer julepynt

I går ble min selvpålagte shoppingstopp skrinlagt for noen minutter. :) Jeg var på en liten vandretur gjennom byens gater i går kveld. Skulle bare på bokhandleren for å kjøpe konvolutter til julekortene. SÅ skjer det noe. Jeg oppdager en helt ny butikk. Jeg kjente et dragsug fra butikken og før jeg visste ordet av det sto jeg der med noen poser i hånden. Noen som kjenner seg igjen...




Snømannen Kalle....

Tut tut sier onkels bil.......... Skulle egentlig ikke kjøpe noe rødt, men denne kjekke bilen kunne jeg ikke forlate. Det finnes jo visse unntak.
Til slutt et lite bilde av julepynten som minstejenta har laget til meg i barnehagen. Den er også unntaket fra den røde julepynten. Må ha barnepynten fremme, vet du. For det er pynten med mest sjel i.


søndag 14. desember 2008

Julestrømper og roser

Litt fargerike bilder nå i kveld. Farger gir meg et lite kick. Har merket at når jeg har veldig lite farger i interiøret, så kan jeg spille litt mer på farger på tilbehør. Fargene kommer veldig til sin rett med nøytral bakgrunn.

Tok noen bilder av julesstrømper jeg kjøpte på Designernes julemaked i Kristiansand i fjor. De er jo bare herlige synes jeg.



Forrige helg hadde vi pinnekjøtt middag med venner. (Angrer på at jeg ikke tok bilder av bordet, men dere vet vel hvor hektisk det er like før gjestene kommer) Hadde kjøpt fargerike roser og spredd dem utover bordet i små vaser. Det ble veldig flott. Bildene av rosene er tatt noen dager etterpå når de er satt sammen.



God natt alle sammen. Nå legger jeg meg. Det er sent søndag kveld og vi skal opp tidlig i morgen tidlig. Jobben kaller........

fredag 12. desember 2008

Stuen i ny drakt

Hei igjen. Skal si jeg er aktiv i bloggen i dag. Blir jo nesten sånn enten eller hos meg. Nå klør det.
Var på bilde safari hjemme her en dag, så det ble en del bilder.

Vi har nettopp renovert stue gulvet, og det ble så lyst i stua at vi må nesten gå med solbriller. Neida, jeg liker dette jeg. Før var det mørk merbau parkett som lå der, så overgangen var stor.
Vi har varmematter under gulvet nå og det er bare super deilig å gå på. Nesten sånn at en har lyst til å legge seg på gulvet og hvile. Hi hi.

Blir deilig å feire jul i nystua, og borte er alle tanker på alle arbeidstimene som er lagt ned i dette.



Det er litt sparsomt møblert, men når man tømmer stua, så kommer ikke alt inn igjen. Så nå skal det ikke inn noe mer før jeg har tenkt meg litt om.
Tok ikke bilde av sofagruppen med vilje, den er nemlig ikke noe fin. Tips til sofa tas i mot med takk. Det er neste prosjekt på ønskelisten vår.
God helg forresten :-)

torsdag 11. desember 2008

Kule julekuler

Nå har jeg endelig klart å pynte bittelitt til jul. Har fått meg noen julekuler jeg likte så godt fra House Doctor. Så jeg må jo bare vise dem fram. Første gangen jeg har hatt turkis julepynt.

De to siste julene har det vært rimelig hvitt i julen hjemme hos oss. Hvitt, sølv, glass.... Men nå synes jeg det er litt kjedelig, og har lyst til å ha litt farger i julepynten igjen. Kan gjerne ha disse julekulene i rosa og brunt også. (Hint hint julenissen)

Tidligere har jeg alltid gått for rødt, men rød julepynt er jeg ferdig med, bortsett fra det ungene kommer hjem med. Alt det røde er gitt bort og vil etter all sannsynlighet pryde et tre som står i Bergen. (Kan være jeg kommer til å angre en dag, men jeg tror ikke det.)





Skal vise litt mer julepynt etterhvert som det finner veien ut av julekassa på loftet.
Ha en fin dag videre, Bloggers. :)